Διαγνωστικός Έλεγχος

Φροντίζουμε για το αυτοκίνητο σας

engine_check

Στην σημερινή εποχή, τα περισσότερα αυτ-οκίνητα ελέγχονται από εγκεφάλους. Οι εγχυτήρες, τα μπουζί, το τιμόνι και πολλά άλλα εξαρτήματα καθοδηγούνται από υπολογιστικές μονάδες πάνω στο όχημα σας.

Αν στο όχημα σας κάτι δε πάει καλά, οι εγκέφαλοι του θα σας ενημερώσουν για το πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιήσουν στο πίνακα οργάνων του οχήματος σας κάποιο αντίστοιχο λαμπάκι που θα σας ενημερώσει άμεσα το πρόβλημα. Τέτοιου είδους λαμπάκια είναι για τα συστήματα του ABS, Αερόσακου, Ελέγχου Κινητήρα και πολλά άλλα.

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να αγνοούν το λαμπάκι Ελέγχου Κινητήρα και μερικοί προσπαθούν να το απενεργοποιήσουν χωρίς να διορθώσουν το πραγματικό πρόβλημα κάτι το οποίο το μόνο που θα έκανε είναι να δημιουργήσουν μια πιο δαπανηρή κατάσταση.

Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε περίπτωση που ανάψει κάποιο λαμπάκι στο όχημα σας, είναι να έρθετε στο συνεργείο μας.

Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικού εξοπλισμού, μπορούμε να αναγνωρίσουμε πιο ακριβώς εξάρτημα του οχήματος χρειάζεται επέμβαση. Μόλις καθοριστεί το πρόβλημα, προσεκτικά το αναλύουμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για το κόστος.

Μαζί μας δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις και θα ξέρεται πάντα για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει στο όχημα σας.

Οι εργασίες που κάνουμε στο όχημα σας, γίνονται τηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στα αυτοκίνητα.

Οποιοδήποτε και να είναι το πρόβλημα στο όχημα σας, αρκεί μόνο να μας επισκεφτείτε.